醗酵と食文化 : 類人猿と人類の分岐点

Author(s)

    • 徳井, 賢 トクイ, マサル

Bibliographic Information

醗酵と食文化 : 類人猿と人類の分岐点

徳井賢著

郁朋社, 2015.10

Other Title

醗酵と食文化 : 類人猿と人類の分岐点

Title Transcription

ハッコウ ト ショク ブンカ : ルイジンエン ト ジンルイ ノ ブンキテン

Available at  / 21 libraries

Note

参考文献: p106-107

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 澱粉の作り方
  • 醗酵法とは
  • 澱粉の呼び方
  • サトイモの場合
  • クワズイモの場合
  • シトギの文化
  • 醗酵法のみなもと
  • レプチャ族と醗酵法
  • 食物の毒抜きと保存
  • 動物性蛋白と醗酵
  • 類人猿と人類の分岐点

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB19925665
  • ISBN
    • 9784873026091
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    107p
  • Size
    19cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top