醗酵と食文化 : 類人猿と人類の分岐点
Author(s)
Bibliographic Information
醗酵と食文化 : 類人猿と人類の分岐点
郁朋社, 2015.10
- Other Title
-
醗酵と食文化 : 類人猿と人類の分岐点
- Title Transcription
-
ハッコウ ト ショク ブンカ : ルイジンエン ト ジンルイ ノ ブンキテン
Available at / 21 libraries
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
参考文献: p106-107
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 澱粉の作り方
- 醗酵法とは
- 澱粉の呼び方
- サトイモの場合
- クワズイモの場合
- シトギの文化
- 醗酵法のみなもと
- レプチャ族と醗酵法
- 食物の毒抜きと保存
- 動物性蛋白と醗酵
- 類人猿と人類の分岐点
by "BOOK database"