Sunflower : chemistry, production, processing, and utilization
著者
書誌事項
Sunflower : chemistry, production, processing, and utilization
(AOCS monograph series on oilseeds, v. 7)
AOCS Press, c2015
- : hardcover
大学図書館所蔵 全2件
  青森
  岩手
  宮城
  秋田
  山形
  福島
  茨城
  栃木
  群馬
  埼玉
  千葉
  東京
  神奈川
  新潟
  富山
  石川
  福井
  山梨
  長野
  岐阜
  静岡
  愛知
  三重
  滋賀
  京都
  大阪
  兵庫
  奈良
  和歌山
  鳥取
  島根
  岡山
  広島
  山口
  徳島
  香川
  愛媛
  高知
  福岡
  佐賀
  長崎
  熊本
  大分
  宮崎
  鹿児島
  沖縄
  韓国
  中国
  タイ
  イギリス
  ドイツ
  スイス
  フランス
  ベルギー
  オランダ
  スウェーデン
  ノルウェー
  アメリカ
注記
Includes bibliographical references and index
内容説明・目次
内容説明
This comprehensive reference delivers key information on all aspects of sunflower. With over 20 chapters, this book provides an extensive review of the latest developments in sunflower genetics, breeding, processing, quality, and utilization; including food, energy and industrial bioproduct applications. World-renowned experts in this field review U.S. and international practices, production, and processing aspects of sunflower.
目次
Chapter 1 Breeding and Genetics of Sunflower Chapter 2 Mutagenesis in Sunflower Chapter 3 Sunflower Crop Physiology and Agronomy Chapter 4 Sunflower Diseases Chapter 5 Sunflower Broomrape (Orobanche cumana Wallr.) Chapter 6 Sunflower Insect Pests Chapter 7 Sunflower Bird Pests Chapter 8 Sunflower Seed Preparation and Oil Extraction Chapter 9 Oil Refining Chapter 10 Sunflower Oil and Lipids Biosynthesis Chapter 11 Sunflower Oil Minor Constituents Chapter 12 Sunflower Proteins Chapter 13 Utilization of Sunflower Proteins Chapter 14 Food Uses of Sunflower Oils Chapter 15 Oxidative Stability of Sunflower Seed Oil Chapter 16 U.S. and Canada Perspectives on Sunflower Production and Processing Chapter 17 South America Perspectives on Sunflower Production and Processing Chapter 18 Sunflower Production in the European Union Chapter 19 Eastern Europe Perspectives on Sunflower Production and Processing Chapter 20 Asia and Australia Perspectives on Sunflower Production and Processing
「Nielsen BookData」 より