Bibliographic Information

食材の細胞科学・産業的応用

日本応用細胞生物学会編

(応用細胞資源利用学 / 日本応用細胞生物学会編, 第2巻)

大学教育出版, 2015.12

Other Title

食材の細胞科学産業的応用

Title Transcription

ショクザイ ノ サイボウ カガク サンギョウテキ オウヨウ

Available at  / 48 libraries

Note

監修: 稲森悠平, 猪岡尚志, 坂井拓夫

文献あり

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB20665798
  • ISBN
    • 9784864293495
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    岡山
  • Pages/Volumes
    vii, 134p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top