ポリ袋でかんたん!甘酒&酒粕でつくる天然酵母パン
Author(s)
Bibliographic Information
ポリ袋でかんたん!甘酒&酒粕でつくる天然酵母パン
河出書房新社, 2013.3
- Title Transcription
-
ポリブクロ デ カンタン! アマザケ&サケカス デ ツクル テンネン コウボ パン
Available at / 3 libraries
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 甘酒酵母の作り方(甘酒を作る;甘酒酵母エキスを作る ほか)
- 酒粕酵母の作り方(酒粕を準備する;酒粕酵母エキスを作る ほか)
- ストレート法(丸パン;イングリッシュマフィン ほか)
- 元種法(角食パン;ソレイユ ほか)
by "BOOK database"