ポリ袋でかんたん!甘酒&酒粕でつくる天然酵母パン

Bibliographic Information

ポリ袋でかんたん!甘酒&酒粕でつくる天然酵母パン

梶晶子著

河出書房新社, 2013.3

Title Transcription

ポリブクロ デ カンタン! アマザケ&サケカス デ ツクル テンネン コウボ パン

Available at  / 3 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 甘酒酵母の作り方(甘酒を作る;甘酒酵母エキスを作る ほか)
  • 酒粕酵母の作り方(酒粕を準備する;酒粕酵母エキスを作る ほか)
  • ストレート法(丸パン;イングリッシュマフィン ほか)
  • 元種法(角食パン;ソレイユ ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB2094086X
  • ISBN
    • 9784309283685
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    95p
  • Size
    25cm
  • Classification
Page Top