Bibliographic Information

がんの食事学

済陽高穂著

創英社 : 三省堂書店, 2015.3

Title Transcription

ガン ノ ショクジガク

Available at  / 3 libraries

Description and Table of Contents

Description

口に入れる食べ物を、毒にするか薬にするか。がん治療の効果を上げる実践的食事療法。

Table of Contents

  • 第1章 がんを防ぐ食事学
  • 第2章 代謝と免疫力
  • 第3章 食事と生活習慣の改善
  • 第4章 がんが暴れ出す栄養・食事
  • 第5章 がんを鎮める栄養・食事
  • 第6章 このがんを叩く食材

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB21074130
  • ISBN
    • 9784881429518
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    257p
  • Size
    18cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top