Bibliographic Information

基礎栄養学 : 食生活と健康について考えるための基礎

杉山英子, 小長谷紀子, 里井恵子著

(はじめて学ぶ健康・栄養系教科書シリーズ, 5)

化学同人, 2016.4

第2版

Title Transcription

キソ エイヨウガク : ショクセイカツ ト ケンコウ ニツイテ カンガエル タメ ノ キソ

Available at  / 87 libraries

Note

参考書: p159-160

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1章 栄養とは
  • 2章 栄養学のあゆみ
  • 3章 栄養素とその働き
  • 4章 水と食物繊維
  • 5章 消化と吸収
  • 6章 エネルギー代謝

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB21159685
  • ISBN
    • 9784759818178
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    京都
  • Pages/Volumes
    ix, 179p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top