理科de調味料

Author(s)

    • 法政大学自然科学センター ホウセイ ダイガク シゼン カガク センター

Bibliographic Information

理科de調味料

法政大学自然科学センター監修

(ようこそ!理科レストラン)

文研出版, 2015.1

Title Transcription

リカ デ チョウミリョウ

Available at  / 4 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • きそへん(昆布とかつおのだし;柿酢;ドレッシング;ケチャップ;バター;マヨネーズ;カッテージチーズ;ホワイトソース;みそ)
  • はってんへん(野菜ディップ;ホワイトシチュー;みそ汁)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB21286842
  • ISBN
    • 9784580822474
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    39p
  • Size
    29cm
  • Classification
  • Parent Bibliography ID
Page Top