基礎栄養学

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基礎栄養学

江指隆年, 台蔵彩子著

(エスカベーシック)

同文書院, 2016.4

第2版

Title Transcription

キソ エイヨウガク

Available at  / 52 libraries

Note

巻末資料: 日本人の食事摂取基準 2015年版

参考文献: 各章末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 栄養の概念
  • 2 摂食行動
  • 3 消化・吸収と栄養素の体内動態
  • 4 糖質の栄養
  • 5 脂質の栄養
  • 6 たんぱく質の栄養
  • 7 ビタミンの栄養
  • 8 無機質(ミネラル)の栄養
  • 9 水・電解質の代謝
  • 10 エネルギー代謝
  • 11 分子栄養学

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Details

  • NCID
    BB21316036
  • ISBN
    • 9784810314533
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    x, 160p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
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