魚貝
Author(s)
Bibliographic Information
魚貝
(Food dictionary)
枻出版社, 2016.2
- Other Title
-
The basic of seafood
Sophistication and knowledge of food for gourmand. The pleasures of the table!!
- Title Transcription
-
ギョカイ
Available at / 15 libraries
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
「魚のさばき方と簡単レシピ」(2009年刊)、「知っておきたい魚の基本」(2011年刊)の改題、加筆・修正、再構成
Description and Table of Contents
Description
魚と貝、日本人がこよなく愛する食材だけれど、どのくらいちゃんと知っているのだろう?本書は旬の時期からさばき方、美味しく調理する方法まで、一挙網羅しました。
Table of Contents
- 基礎知識とさばき方を紹介 魚貝大全50(青魚;白身魚 ほか)
- 魚をもっと美味しくする!魚料理のいろは(魚をさばく;魚を調理する ほか)
- 寝ても覚めても貝好き宣言。(マニアのための貝図鑑;貝だし科学室 ほか)
- 包丁を極める(出刃包丁;刺身包丁 ほか)
- 魚貝用語辞典
by "BOOK database"