Author(s)

Bibliographic Information

魚貝

(Food dictionary)

枻出版社, 2016.2

Other Title

The basic of seafood

Sophistication and knowledge of food for gourmand. The pleasures of the table!!

Title Transcription

ギョカイ

Available at  / 15 libraries

Note

「魚のさばき方と簡単レシピ」(2009年刊)、「知っておきたい魚の基本」(2011年刊)の改題、加筆・修正、再構成

Description and Table of Contents

Description

魚と貝、日本人がこよなく愛する食材だけれど、どのくらいちゃんと知っているのだろう?本書は旬の時期からさばき方、美味しく調理する方法まで、一挙網羅しました。

Table of Contents

  • 基礎知識とさばき方を紹介 魚貝大全50(青魚;白身魚 ほか)
  • 魚をもっと美味しくする!魚料理のいろは(魚をさばく;魚を調理する ほか)
  • 寝ても覚めても貝好き宣言。(マニアのための貝図鑑;貝だし科学室 ほか)
  • 包丁を極める(出刃包丁;刺身包丁 ほか)
  • 魚貝用語辞典

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB21523915
  • ISBN
    • 9784777939282
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    191p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top