ジャムの本

Author(s)

    • 田中, 博子 タナカ, ヒロコ

Bibliographic Information

ジャムの本

田中博子著

東京書籍, 2016.3

Title Transcription

ジャム ノ ホン

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 16 libraries

Description and Table of Contents

Description

材料・道具・瓶詰め・スパイスやリキュール・ジャム作りQ&Aなどの基本から、四季折々のフルーツで作るジャムとそのバリエーション、ジャムを楽しむお菓子まで。写真とともにていねいに解説し、網羅。

Table of Contents

  • いちごジャム・マーマレード
  • みかんジャム
  • はっさくマーマレード
  • 清見オレンジジャム
  • 文旦ジャム
  • ブラッドオレンジジャム
  • グレープフルーツジャム
  • レモンジャム
  • ルバーブジャム
  • ラズベリージャム〔ほか〕

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB21538537
  • ISBN
    • 9784487809196
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    127p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top