特集食中毒を防ぐ : 各病原体の特徴と衛生管理のポイント

Author(s)

Bibliographic Information

特集食中毒を防ぐ : 各病原体の特徴と衛生管理のポイント

(臨床栄養, 127巻6号(通巻872号))

医歯薬出版, 2015.10

Other Title

食中毒を防ぐ : 特集 : 各病原体の特徴と衛生管理のポイント

Title Transcription

トクシュウ ショクチュウドク オ フセグ : カク ビョウゲンタイ ノ トクチョウ ト エイセイ カンリ ノ ポイント

Available at  / 1 libraries

Search this Book/Journal

Note

文献あり

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB21609373
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    732-855p
  • Size
    26cm
  • Parent Bibliography ID
Page Top