ハーブ&スパイス大事典

Author(s)

Bibliographic Information

ハーブ&スパイス大事典

ナンシー・J・ハジェスキー著 ; 関利枝子, 倉田真木, 岡崎秀訳

(ナショナルジオグラフィック)

日経ナショナルジオグラフィック社 , 日経BPマーケティング (発売), 2016.7

Other Title

Complete guide to herbs & spices

Remedies, seasonings, and ingredients to improve your health and enhance your life

Title Transcription

ハーブ & スパイス ダイジテン

Available at  / 82 libraries

Note

日本語版監修: 日本メディカルハーブ協会

Description and Table of Contents

Description

植物の特徴から育て方、作用、使い方まで、ハーブとスパイスの「もっと知りたい」が満載!暮らしを彩る113種類をこの1冊で。おいしい料理やティー、豊かな香りのレシピも充実。

Table of Contents

  • 1 ハーブ(伝統的な料理用ハーブ;メディカルハーブ;アロマティックハーブ)
  • 2 スパイス(スイートスパイス;セイボリースパイス;シーズニング)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB2170483X
  • ISBN
    • 9784863133518
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Original Language Code
    eng
  • Place of Publication
    東京,[東京]
  • Pages/Volumes
    319p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top