食品学
Author(s)
Bibliographic Information
食品学
(Nブックス)
建帛社, 2016.9
新版第2版
- 1
- Other Title
-
新版食品学
- Title Transcription
-
ショクヒンガク
Available at / 88 libraries
-
Kobe Shoin Women's University Library / Kobe Shoin Women's College Library
1498.5/160/2712336778
-
Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
1498.51||Sh96||1 新版2版40021775
-
1498.51/AOY/80220146280220143
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
そのほかの共著者: 大山雄二, 春日敦子, 佐々木弘子, 間瀬民生, 安井明美, 渡邊智子
監修: 菅原龍幸
日本食品標準成分表2015年版(七訂)準拠
文献: 章末
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 第1章 人間と食品
- 第2章 食品成分表
- 第3章 食品成分の化学:食品の一次機能
- 第4章 嗜好成分の化学:二次機能
- 第5章 食品の機能性:三次機能
- 第6章 有害成分の化学
- 第7章 食品成分の変化
- 第8章 食品の物性
- 第9章 食品の表示と規格基準
by "BOOK database"