Bibliographic Information

食品学

青柳康夫編著 ; 伊藤輝子 [ほか] 共著

(Nブックス)

建帛社, 2016.9

新版第2版

  • 1

Other Title

新版食品学

Title Transcription

ショクヒンガク

Available at  / 88 libraries

Note

そのほかの共著者: 大山雄二, 春日敦子, 佐々木弘子, 間瀬民生, 安井明美, 渡邊智子

監修: 菅原龍幸

日本食品標準成分表2015年版(七訂)準拠

文献: 章末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 人間と食品
  • 第2章 食品成分表
  • 第3章 食品成分の化学:食品の一次機能
  • 第4章 嗜好成分の化学:二次機能
  • 第5章 食品の機能性:三次機能
  • 第6章 有害成分の化学
  • 第7章 食品成分の変化
  • 第8章 食品の物性
  • 第9章 食品の表示と規格基準

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB22024444
  • ISBN
    • 9784767905815
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vi, 239p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top