食品の変敗微生物 : その原因菌と制御

Bibliographic Information

食品の変敗微生物 : その原因菌と制御

内藤茂三著

幸書房, 2016.9

Other Title

Food deterioration microorganismus : causative microorganism and management

Title Transcription

ショクヒン ノ ヘンパイ ビセイブツ : ソノ ゲンインキン ト セイギョ

Available at  / 58 libraries

Note

文献: 各章末

索引あり

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 食品変敗と原因微生物
  • 第2章 乳酸菌による食品変敗と制御
  • 第3章 Bacillus属細菌による食品変敗
  • 第4章 嫌気性耐熱性芽胞細菌による食品変敗
  • 第5章 Micrococcus属細菌による食品変敗と制御
  • 第6章 低温性細菌による食品変敗
  • 第7章 酵母による食品変敗と制御
  • 第8章 カビによる食品変敗と制御

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB22132786
  • ISBN
    • 9784782104118
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xi, 272p, 図版13p
  • Size
    23cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top