プロのための肉料理大事典 : 牛・豚・鳥からジビエまで300のレシピと技術を解説

Bibliographic Information

プロのための肉料理大事典 : 牛・豚・鳥からジビエまで300のレシピと技術を解説

ニコラ・フレッチャー著 ; リース恵実訳

誠文堂新光社, 2016.9

Other Title

プロのための肉料理大事典 : 牛豚鳥からジビエまで300のレシピと技術を解説

Know the cuts master the skills over 300 recipes

The meat cookbook

Title Transcription

プロ ノ タメ ノ ニクリョウリ ダイジテン : ウシ・ブタ・トリ カラ ジビエ マデ 300 ノ レシピ ト ギジュツ オ カイセツ

Available at  / 53 libraries

Note

監修: 田辺晋太郎

原タイトル: The meat cookbook

原著 (London : Dorling Kindersley, c2014) の翻訳

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 肉の基礎知識
  • 第2章 家禽類の肉
  • 第3章 豚肉
  • 第4章 牛肉と仔牛肉
  • 第5章 仔羊肉と山羊肉
  • 第6章 狩猟肉
  • 第7章 臓物・その他の副産物
  • 第8章 家で解体する

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB22194819
  • ISBN
    • 9784416516287
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Original Language Code
    eng
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    319p
  • Size
    29cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top