食の経済入門
Author(s)
Bibliographic Information
食の経済入門
農林統計出版, 2016.9-
- 2016年版
- 2018年版
- Other Title
-
Introduction to food economy
- Title Transcription
-
ショク ノ ケイザイ ニュウモン
Available at 130 libraries
  Aomori
  Iwate
  Miyagi
  Akita
  Yamagata
  Fukushima
  Ibaraki
  Tochigi
  Gunma
  Saitama
  Chiba
  Tokyo
  Kanagawa
  Niigata
  Toyama
  Ishikawa
  Fukui
  Yamanashi
  Nagano
  Gifu
  Shizuoka
  Aichi
  Mie
  Shiga
  Kyoto
  Osaka
  Hyogo
  Nara
  Wakayama
  Tottori
  Shimane
  Okayama
  Hiroshima
  Yamaguchi
  Tokushima
  Kagawa
  Ehime
  Kochi
  Fukuoka
  Saga
  Nagasaki
  Kumamoto
  Oita
  Miyazaki
  Kagoshima
  Okinawa
  Korea
  China
  Thailand
  United Kingdom
  Germany
  Switzerland
  France
  Belgium
  Netherlands
  Sweden
  Norway
  United States of America
Search this Book/Journal
Note
参考文献: 2016年版, 2018年版: p145-146
Description and Table of Contents
- Volume
-
2016年版 ISBN 9784897323541
Table of Contents
- 第1部 食消費の部(現代の消費者像;消費者行動;家計の動向;食生活の実態)
- 第2部 食システムの部(食の需給システム;食の流通システム;鶏卵−卸売市場流通から市場外流通へ;食品卸売業;食品小売業)
- 第3部 食生産の部(農業;水産業;食品工業;外食・中食産業)
- 第4部 食の環境(食の需給問題;食と環境問題;食の安全と安心)
- Volume
-
2018年版 ISBN 9784897323930
Table of Contents
- 第1部 食消費の部(現代の消費者像;消費者行動;家計の動向;食生活の実態)
- 第2部 食システムの部(フードシステム;食の流通システム;食品卸売業;食品小売業)
- 第3部 食生産の部(農業;水産業;食品工業;外食・中食産業)
- 第4部 食の環境(食の需給問題;食と環境問題;食の安全と安心)
by "BOOK database"