季節の魚料理 : 基本から身につける

Author(s)

    • 長谷川, 弓子 (料理) ハセガワ, ユミコ

Bibliographic Information

季節の魚料理 : 基本から身につける

長谷川弓子著

(天然生活ブックス)

地球丸, 2016.8

Other Title

季節の魚料理

Title Transcription

キセツ ノ サカナリョウリ : キホン カラ ミ ニ ツケル

Available at  / 12 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 春の魚(鯛;めばる ほか)
  • 夏の魚(あじ;かつお ほか)
  • 秋の魚(さんま;かます ほか)
  • 冬の魚(たら;かに ほか)

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Details

  • NCID
    BB22251730
  • ISBN
    • 9784860675684
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    191p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
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