やさい割烹 : 日本料理の「野菜が8割」テクニック

Bibliographic Information

やさい割烹 : 日本料理の「野菜が8割」テクニック

野崎洋光, 江崎新太郎, 堀内誠著

柴田書店, 2016.9

Title Transcription

ヤサイ カッポウ : ニホン リョウリ ノ ヤサイ ガ 8ワリ テクニック

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Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 野菜ごとの料理(あおな;あすぱらがす;うど;うるい;えだまめ ほか)
  • 第2章 野菜調理の基本(基本的な野菜の切り方;野菜の基本調理)

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Details

  • NCID
    BB22382105
  • ISBN
    • 9784388062454
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    207p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
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