フランス人は、3つの調理法で野菜を食べる。

Bibliographic Information

フランス人は、3つの調理法で野菜を食べる。

上田淳子著

誠文堂新光社, 2016.9

Other Title

Recette des assiettes de légumes au goût de France

Title Transcription

フランスジン ワ 3ツ ノ チョウリホウ デ ヤサイ オ タベル

Available at  / 13 libraries

Description and Table of Contents

Description

フランスの家庭では、驚くほど野菜の使い方が上手だった。ちょっとのコツで、いつもの野菜料理がグンとおいしくなる!野菜料理の決定版82品。

Table of Contents

  • サラダ(ボリュームサラダ;シンプルサラダ)
  • エチュベ(蒸し煮)(クタクタのエチュベ;歯ごたえを残したエチュベ)
  • オーブン焼き(オープンタイプ;クローズタイプ)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB22407068
  • ISBN
    • 9784416716045
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    127p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top