Bibliographic Information

発酵食レシピ : 健康にもっと効く食べ方がわかる

小林弘幸 [ほか] 監修

(TJ mook, . NHK趣味どきっ!||NHK シュミドキッ)

宝島社, 2016.11

Title Transcription

ハッコウショク レシピ : ケンコウ ニ モット キク タベカタ ガ ワカル

Available at  / 5 libraries

Note

その他の監修: 小林暁子, 前橋健二, 伏木暢顕

制作協力: NHKエデュケーショナル

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB22572585
  • ISBN
    • 9784800261816
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    95p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top