Bibliographic Information

食品の科学各論

川上美智子, 西川陽子編著

(栄養管理と生命科学シリーズ : 管理栄養士養成課程)

理工図書, 2016.12

Title Transcription

ショクヒン ノ カガク カクロン

Note

参考文献: 章末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1部 植物性食品(穀類;いも類;でんぷん類;食物繊維素材;豆類;種実類;野菜類;果実類;きのこ類;藻類)
  • 第2部 動物性食品(魚介類;肉類;卵類;乳類)
  • 第3部 その他の食品(香辛料;油脂類;菓子類;嗜好飲料(非アルコール飲料;アルコール飲料);調味料1(発酵調味料);調味料2(その他の調味料);調理加工食品)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1
Details
  • NCID
    BB2278853X
  • ISBN
    • 9784844608547
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xviii, 311p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top