Bibliographic Information

使えるきのこレシピ

野永喜三夫 [ほか] 著

柴田書店, 2017.1

Other Title

使えるきのこレシピ : 旨み、食感、色、香り。持ち味を活かす和・洋・中104品

mushroom

Title Transcription

ツカエル キノコ レシピ

Available at  / 18 libraries

Note

その他の著者: 谷昇, 佐藤護, 菰田欣也

Description and Table of Contents

Description

これは使える!旨み、食感、色、香り。持ち味を活かす和・洋・中104品

Table of Contents

  • しいたけ
  • しめじ
  • 舞茸
  • エリンギ・あわび茸
  • えのき
  • なめこ
  • マッシュルーム
  • きくらげ・はなびら茸
  • やまぶし茸
  • 松茸・ポルチーニ(ドライ)〔ほか〕

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB23319079
  • ISBN
    • 9784388062584
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    143p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top