Bibliographic Information

給食経営管理論

朝見祐也, 小松龍史, 外山健二編著

(管理栄養士講座)

建帛社, 2017.3

3訂

Other Title

三訂給食経営管理論

Title Transcription

キュウショク ケイエイ カンリロン

Available at  / 59 libraries

Note

2017.4発行のものもあり

索引: p241-244

文献あり

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 給食経営管理の理念
  • 給食経営管理の概念
  • 関連法規と給食の指導
  • 給食経営のマネジメント
  • マーケティング
  • 食品の流通
  • 給食における食事サービスと食事環境
  • 給食のための栄養管理
  • 食材料管理
  • 安全・衛生管理〔ほか〕

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB23476102
  • ISBN
    • 9784767905631
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    ix, 244p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top