海藻アミノ酸酸化酵素の精製と特性

Author(s)

    • 伊藤, 啓二 イトウ, ケイジ

Bibliographic Information

海藻アミノ酸酸化酵素の精製と特性

研究代表者 伊藤啓二

(科学研究費補助金(一般研究C)研究成果報告書, 昭和60年度)

[広島大学生物生産学部], 1986.3

Title Transcription

カイソウ アミノサン サンカ コウソ ノ セイセイ ト トクセイ

Available at  / 1 libraries

Search this Book/Journal

Note

課題番号: 59560202

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB23484199
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    [福山]
  • Pages/Volumes
    41p
  • Size
    26cm
  • Parent Bibliography ID
Page Top