臨床栄養学実習献立集

Author(s)

Bibliographic Information

臨床栄養学実習献立集

今井克己編著 ; 坂巻路可 [ほか] 著

同文書院, 2017.4

第2版

Other Title

臨床栄養学実習 : 献立集

Title Transcription

リンショウ エイヨウガク ジッシュウ コンダテシュウ

Available at  / 60 libraries

Note

その他の著者: 高橋史江, 吉田弘子, 安武健一郎, 陶山敦子, 手嶋英津子, 森口里利子, 近江雅代

文献あり

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 総論(臨床栄養学とは;一般治療食(常食);一般治療食(軟食/粥食) ほか)
  • 各論(消化性潰瘍;肝臓病(肝硬変代償期・非代償期);膵臓病(急性期、回復期) ほか)
  • 巻末献立例(常食(1,800kcal);軟食/粥食(1,200kcal);普通流動食(850kcal) ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB23747968
  • ISBN
    • 9784810314663
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    iii, 111p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top