ヨーグルト酵母でパンを焼く。 : 自然発酵種「るゔぁん」でもっと味わい深いパンを!

Author(s)

    • 堀田, 誠 ホッタ, マコト

Bibliographic Information

ヨーグルト酵母でパンを焼く。 : 自然発酵種「るゔぁん」でもっと味わい深いパンを!

堀田誠著

文化学園文化出版局, 2017.6

Other Title

ヨーグルト酵母でパンを焼く : 自然発酵種るゔぁんでもっと味わい深いパンを

Title Transcription

ヨーグルト コウボ デ パン オ ヤク : シゼン ハッコウダネ ルヴァン デ モット アジワイブカイ パン オ

Available at  / 6 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • ふぉんせ(ふぉんせ;マーブル抹茶 ほか)
  • せーぐる(せーぐる;マーブル紫いも ほか)
  • ぱん・ど・み(ぱん・ど・み;マーブル黒ごま ほか)
  • ぶりおっしゅ(ぶりおっしゅ;あんパン ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB24008573
  • ISBN
    • 9784579212996
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    95p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top