organic base朝昼夜のマクロビオティックレシピ

Bibliographic Information

organic base朝昼夜のマクロビオティックレシピ

奥津典子著

河出書房新社, 2017.5

増補新版

Title Transcription

organic base アサ ヒル ヨル ノ マクロビオティック レシピ

Available at  / 4 libraries

Description and Table of Contents

Description

春夏秋冬×5days+スイーツ。

Table of Contents

  • basics(マクロビオティックについて;この本の使い方 ほか)
  • spring(オレンジ甘酒;菜の花の和風ペペロンチーノ ほか)
  • summer(スチームとうもろこし;梅ペースト ほか)
  • autumn(玄米もち入り味噌スープ;白菜の塩もみ ほか)
  • winter(発芽玄米もちスープ;りんご ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB24092853
  • ISBN
    • 9784309286297
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    223p
  • Size
    15×21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top