アルコール熟成入門

Author(s)

Bibliographic Information

アルコール熟成入門

北條正司, 能勢晶共著

(食品知識ミニブックスシリーズ)

日本食糧新聞社, 2017.7

Title Transcription

アルコール ジュクセイ ニュウモン

Available at  / 33 libraries

Note

引用文献: p177-182

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 序章 自然界の新しいページをめくる
  • 第1章 おいしい水
  • 第2章 おいしい水の中の成分
  • 第3章 酒の熟成とエタノール水溶液
  • 第4章 酒類の熟成と成分
  • 対談 酒とエタノール水溶液の化学—熟成時間と溶存成分
  • 第5章 酒ができるまで
  • 第6章 飲みやすい酒

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB24109082
  • ISBN
    • 9784889272611
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    ix, 186p
  • Size
    18cm
  • Classification
  • Parent Bibliography ID
Page Top