食品とオゾンの科学 : 微生物的原因とその制御

Bibliographic Information

食品とオゾンの科学 : 微生物的原因とその制御

内藤茂三著

建帛社, 2017.7

Other Title

Food preservation and ozone : causing microorganisms and control

Title Transcription

ショクヒン ト オゾン ノ カガク : ビセイブツテキ ゲンイン ト ソノ セイギョ

Available at  / 57 libraries

Note

英語標題は標題紙裏による

文献: 各章末

索引: p411-419

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 オゾン殺菌
  • 第2章 オゾン脱臭
  • 第3章 オゾンの生理的効果
  • 第4章 食品原材料のオゾン殺菌
  • 第5章 食品のオゾン殺菌
  • 第6章 食品工場のオゾン殺菌
  • 第7章 オゾンを用いた無菌充填包装
  • 第8章 オゾンの毒性と安全性

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB24138342
  • ISBN
    • 9784767961903
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    ix, 419p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top