食品とオゾンの科学 : 微生物的原因とその制御
Author(s)
Bibliographic Information
食品とオゾンの科学 : 微生物的原因とその制御
建帛社, 2017.7
- Other Title
-
Food preservation and ozone : causing microorganisms and control
- Title Transcription
-
ショクヒン ト オゾン ノ カガク : ビセイブツテキ ゲンイン ト ソノ セイギョ
Available at / 57 libraries
-
Agriculture, Forestry and Fisheries Research Information Technology Center (AFFRIT)
588||Nai||028104310000614135
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
英語標題は標題紙裏による
文献: 各章末
索引: p411-419
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 第1章 オゾン殺菌
- 第2章 オゾン脱臭
- 第3章 オゾンの生理的効果
- 第4章 食品原材料のオゾン殺菌
- 第5章 食品のオゾン殺菌
- 第6章 食品工場のオゾン殺菌
- 第7章 オゾンを用いた無菌充填包装
- 第8章 オゾンの毒性と安全性
by "BOOK database"