Bibliographic Information

世界のハーブ&スパイス大事典

ジル・ノーマン著 ; 水野仁輔監修・翻訳

主婦と生活社, [2017.7]

Other Title

世界のハーブ&スパイス大事典

Herbs and spices : the cook's reference

Title Transcription

セカイ ノ ハーブ&スパイス ダイジテン

Available at  / 50 libraries

Note

写真: デイヴ・キング

原著 (Dorling Kindersley , c2015)の翻訳

出版年月はカバーによる

Description and Table of Contents

Description

283種類のハーブ&スパイスを写真で紹介し味と香り、使い方、栽培法をわかりやすく解説。料理レシピも200種類以上収録!

Table of Contents

  • ハーブの紹介(フレッシュでマイルドなハーブ;甘いハーブ;柑橘系、甘酸っぱいハーブ;リコリス、アニス系のハーブ;ミント系のハーブ;オニオン系のハーブ;苦味や渋味のあるハーブ;刺激のあるスパイシーなハーブ)
  • ハーブの練習帳

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB24288469
  • ISBN
    • 9784391149876
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Original Language Code
    eng
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    368p
  • Size
    24cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top