Bibliographic Information

味の歳時記

清水桂一著

CCCメディアハウス, 2017.6

新装版

Title Transcription

アジ ノ サイジキ

Note

初版: TBSブリタニカ 1976年刊

Description and Table of Contents

Description

春・摘草、赤魚、栄螺、柏餅、鰊。夏・木耳、紫蘇、山椒、牛蒡、鮑、南瓜、衣被、蛸。秋・胡麻、鳩麦、生姜、椎茸、胡桃、蓮根、牡蛎、葱、大根。冬・鮟鱇、海鼠、柚子、屠蘇、雑煮、酒。食べ上手は社交上手。食卓の会話をいっそう豊かにしてくれる一冊。

by "BOOK database"

Details
  • NCID
    BB24290030
  • ISBN
    • 9784484172187
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    229p
  • Size
    19cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top