Finding "Washoku" : Japanese food culture
著者
書誌事項
Finding "Washoku" : Japanese food culture
Denkishoin, 2017
- : [pbk.]
大学図書館所蔵 全5件
  青森
  岩手
  宮城
  秋田
  山形
  福島
  茨城
  栃木
  群馬
  埼玉
  千葉
  東京
  神奈川
  新潟
  富山
  石川
  福井
  山梨
  長野
  岐阜
  静岡
  愛知
  三重
  滋賀
  京都
  大阪
  兵庫
  奈良
  和歌山
  鳥取
  島根
  岡山
  広島
  山口
  徳島
  香川
  愛媛
  高知
  福岡
  佐賀
  長崎
  熊本
  大分
  宮崎
  鹿児島
  沖縄
  韓国
  中国
  タイ
  イギリス
  ドイツ
  スイス
  フランス
  ベルギー
  オランダ
  スウェーデン
  ノルウェー
  アメリカ
注記
Other author and editor of colophon: Kumiko Ohtani, Yukari Muramoto
内容説明・目次
目次
- Heart of “Washoku”(Heart of “Omotenashi”;Basic manners to enjoy “Washoku” ほか)
- Seasonal Events and Foods(New Year’s Day on January 1;“Jinjitsu no Sekku” on January 7 ほか)
- Arrangement of “Washoku”(Two Basic Principles of “Washoku”;Expression of the Sense of Seasons ほか)
- Foods add color to “Washoku”(Staple Food of “Washoku”:Rice;Leading Food of “Washoku”:Fish ほか)
- Foods enhancing the taste of “Washoku”(Water;Dashi ほか)
「BOOKデータベース」 より