書誌事項

Finding "Washoku" : Japanese food culture

Study Group of Japanese Food Culture and Educational Program

Denkishoin, 2017

  • : [pbk.]

大学図書館所蔵 件 / 5

この図書・雑誌をさがす

注記

Other author and editor of colophon: Kumiko Ohtani, Yukari Muramoto

内容説明・目次

目次

  • Heart of “Washoku”(Heart of “Omotenashi”;Basic manners to enjoy “Washoku” ほか)
  • Seasonal Events and Foods(New Year’s Day on January 1;“Jinjitsu no Sekku” on January 7 ほか)
  • Arrangement of “Washoku”(Two Basic Principles of “Washoku”;Expression of the Sense of Seasons ほか)
  • Foods add color to “Washoku”(Staple Food of “Washoku”:Rice;Leading Food of “Washoku”:Fish ほか)
  • Foods enhancing the taste of “Washoku”(Water;Dashi ほか)

「BOOKデータベース」 より

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BB24448747
  • ISBN
    • 9784485304068
  • 出版国コード
    ja
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    Tokyo
  • ページ数/冊数
    45 p.
  • 大きさ
    26 cm
  • 分類
ページトップへ