最详尽的日式点心教科书

Author(s)

    • 梶山, 浩司 カジヤマ, コウジ
    • 何, 凝一 カ, ギョウイチ he, ning yi

Bibliographic Information

最详尽的日式点心教科书

(日) 梶山浩司著 ; 何凝一译

煤炭工业出版社, 2016.9

Other Title

最详尽的日式点心教科书 : 利用家中日常厨具制作60款正宗的和果子

Katei de tsukuru honkaku wagashi no kyoukasho

家庭で作る本格和菓子の教科書 : 季節と定番の60品をコツや豆知識とともにわかりやすく解説

Title Transcription

サイショウジン テキ ニチシキ テンシン キョウカショ

zui xiang jin de ri shi dian xin jiao ke shu

Available at  / 1 libraries

Search this Book/Journal

Note

原著 (誠文堂新光社 2014年刊) の翻訳

背に 「玩味 COOK FUN」, 裏表紙に 「下厨房」 とあり

Details

  • NCID
    BB24630580
  • ISBN
    • 9787502052966
  • Country Code
    cc
  • Title Language Code
    chi
  • Text Language Code
    chi
  • Original Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    北京
  • Pages/Volumes
    141p
  • Size
    24cm
Page Top