Introductory level : fundamental techniques, bonryaku temae, chitose-bon temae, knowledge for guests
著者
書誌事項
Introductory level : fundamental techniques, bonryaku temae, chitose-bon temae, knowledge for guests
(Urasenke tea procedure guidebook = 裏千家茶道点前教則, 1)
淡交社, 2017
- タイトル別名
-
入門 : 割稽古・客の心得
大学図書館所蔵 全12件
  青森
  岩手
  宮城
  秋田
  山形
  福島
  茨城
  栃木
  群馬
  埼玉
  千葉
  東京
  神奈川
  新潟
  富山
  石川
  福井
  山梨
  長野
  岐阜
  静岡
  愛知
  三重
  滋賀
  京都
  大阪
  兵庫
  奈良
  和歌山
  鳥取
  島根
  岡山
  広島
  山口
  徳島
  香川
  愛媛
  高知
  福岡
  佐賀
  長崎
  熊本
  大分
  宮崎
  鹿児島
  沖縄
  韓国
  中国
  タイ
  イギリス
  ドイツ
  スイス
  フランス
  ベルギー
  オランダ
  スウェーデン
  ノルウェー
  アメリカ
内容説明・目次
目次
- Fundamental Techniques(Mannerly Deportment;Temae Fundamentals)
- Bonryaku Temae
- Chitose‐bon Temae
- Knowledge for Guests(Entering the Tea Room;How to Partake of the Confections and Usucha)
「BOOKデータベース」 より