Bibliographic Information

海藻食品の品質保持と加工・流通

小川廣男, 能登谷正浩編

(水産学シリーズ / 日本水産学会監修, 133)

恒星社厚生閣, 2016.10

オンデマンド版

Other Title

Prospect of quality, processing and distribution of sea algae products for human hood

海藻食品の品質保持と加工流通

Title Transcription

カイソウ ショクヒン ノ ヒンシツ ホジ ト カコウ・リュウツウ

Available at  / 6 libraries

Note

2002年刊のオンデマンド版

欧文タイトルは底本の奥付による

印刷・製本: デジタルパブリッシングサービス

文献あり

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Details

  • NCID
    BB25114317
  • ISBN
    • 9784769915270
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    125p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
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