和ごはん101 Wagohan : the ABCs of Japanese cuisine

Bibliographic Information

和ごはん101 = Wagohan : the ABCs of Japanese cuisine

山田玲子著

ポット出版, 2017.11

Other Title

和ごはん101 : 英文付き

Title Transcription

ワゴハン 101

Available at  / 15 libraries

Note

英語併記

英訳: 水野響

Description and Table of Contents

Description

日常のごはんからご馳走ごはん、和菓子や和の食材にいたるまで、日本の食卓まわりの魅力を総ざらい。日本人でも知っているようで知らない和の道具や歳時記のしつらえも紹介。外国人にも教えたい、日本のごはん。

Table of Contents

  • 基本の朝ごはん
  • 定番ごはん
  • 人気の一品
  • ごちそうごはん
  • 季節のごはん
  • いつもの飲みもの
  • 和のお菓子
  • 和の材
  • 和の道具

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB2549075X
  • ISBN
    • 9784780802313
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpneng
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    157p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
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