中国料理人気メニューと技 : 27店の現代における表現

Bibliographic Information

中国料理人気メニューと技 : 27店の現代における表現

旭屋出版編集部編

旭屋出版, 2017.1

Other Title

中国料理人気メニューと技 : 27店の現代における表現

Title Transcription

チュウゴク リョウリ ニンキ メニュー ト ワザ : 27テン ノ ゲンダイ ニオケル ヒョウゲン

Available at  / 8 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 兵庫・神戸市 老虎菜
  • 兵庫・神戸市 自然派中華 cuisine
  • 兵庫・西宮市 Vel ROsier
  • 大阪・北浜 中国菜 火ノ鳥
  • 大阪・西天満 唐菜房 大元
  • 大阪・西天満 中國菜 月泉
  • 大阪・豊中市 中華菜房 古谷
  • 三重・亀山市 中国名菜 しらかわ
  • 愛知・名古屋市 中国家庭料理 菜の花
  • 愛知・名古屋市 レストラン 冨〔ほか〕

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB25524818
  • ISBN
    • 9784751112557
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    239p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top