西洋料理篇

Author(s)

Bibliographic Information

西洋料理篇

川端晶子編著 ; 澤山茂 [ほか] 共著

(応用自在な調理の基礎 : フローチャートによる系統的実習書)

建帛社, 2018.3-

第15刷

Title Transcription

セイヨウ リョウリ ヘン

Available at  / 30 libraries

Note

その他の著者: 杉山法子, 加藤みゆき, 永島伸浩

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 序論
  • 調理の基本
  • ソース
  • オードブル
  • ポタージュ
  • 卵料理
  • 魚介料理
  • 獣鳥肉料理
  • 野菜料理
  • サラダ
  • アントルメ
  • パティスリィ
  • 穀物料理
  • 飲み物
  • 西洋料理の献立構成と食卓の演出法

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB25708934
  • ISBN
    • 9784767906300
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    238p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top