酵母菌・麹菌・乳酸菌の産業応用展開

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Bibliographic Information

酵母菌・麹菌・乳酸菌の産業応用展開

五味勝也, 阿部敬悦監修

(バイオテクノロジーシリーズ)

シーエムシー出版, 2018.1

Other Title

Advances in industrial applications of yeasts, koji-molds, and lactic acid bacteria

High technology information

酵母菌麹菌乳酸菌の産業応用展開

Title Transcription

コウボキン・コウジキン・ニュウサンキン ノ サンギョウ オウヨウ テンカイ

Available at  / 25 libraries

Note

文献: 各章末

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Details

  • NCID
    BB25744439
  • ISBN
    • 9784781313177
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    ix, 264p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
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