食品衛生検査指針
Author(s)
Bibliographic Information
食品衛生検査指針
日本食品衛生協会, 2018.3
改訂第2版
- 微生物編 2018
- Other Title
-
Standard methods of analysis in food safety regulation
- Title Transcription
-
ショクヒン エイセイ ケンサ シシン
Available at / 71 libraries
-
Obihiro University of Agriculture and Veterinary Medicine Library図
微生物編 2018498.54/N71/2018011902043
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
微生物編 2018498.54/Sh96/2018110076481
-
Library, Tokyo University of Marine Science and Technology応用微生物
微生物編 2018498.5/Ko83/2018201900446
-
Library, Tokyo University of Marine Science and Technology科食品保全機能
微生物編 2018498.5/Ko83/2018202200065
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
平成27年3月発刊の『食品衛生検査指針:微生物編』について、内容の見直し及び加筆修正を行ったもの。