糯粳米蛋白の差異が清酒の香氣に及ぼす影響に就て

Author(s)

Bibliographic Information

糯粳米蛋白の差異が清酒の香氣に及ぼす影響に就て

田所哲太郎, 伊藤光治 [著]

大阪釀造學會, 1925.12

Other Title

釀造學雜誌

Title Transcription

モチウルチゴメ タンパク ノ サイ ガ セイシュ ノ コウキ ニ オヨボス エイキョウ ニツイテ

Available at  / 1 libraries

Search this Book/Journal

Note

記述は表紙による

雑誌「釀造學雜誌」第3卷第5號別刷

Details

  • NCID
    BB25813371
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    [大阪]
  • Pages/Volumes
    9p
  • Size
    27cm
Page Top