あたらしい一汁三菜

Bibliographic Information

あたらしい一汁三菜

上田淳子著

文化学園文化出版局, 2017.11

Title Transcription

アタラシイ イチジュウ サンサイ

Available at  / 10 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 主菜(ダイレクトに焼く、煮る;つけ込み;作りおき)
  • 第2章 副菜1・副菜2(副菜1・野菜一つで作るおかず;副菜2・加工品のおかず、今日作らないおかず)
  • 第3章 汁物(汁物シンプル;汁物具だくさん)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB25937319
  • ISBN
    • 9784579213122
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    95p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top