わたしのフランス菓子A to Z

Bibliographic Information

わたしのフランス菓子A to Z

若山曜子レシピ・文

産業編集センター, 2018.3

Other Title

Mes pâtisseries préférées de A à Z

わたしのフランス菓子A to Z

Title Transcription

ワタシ ノ フランス ガシ A to Z

Available at  / 8 libraries

Description and Table of Contents

Description

フランス菓子に魅了され続けてきた著者によるお菓子にまつわるとっておきの話と50のレシピ。パリの美味しいアドレスもたっぷりご紹介。人気菓子・料理研究家、初のエッセイ集。

Table of Contents

  • アマンド/アーモンド
  • アミューズ・ブーシュ/小さな前菜
  • ブール/バター
  • ブリオッシュ
  • ブロカント/古道具
  • ケーク/ケーキ
  • ショコラ/チョコレート
  • シュー
  • コンフィチュール/ジャム
  • デセール/デザート〔ほか〕

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB26280832
  • ISBN
    • 9784863111806
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    157p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top