食品法入門 : 食の安全とその法体系
Author(s)
Bibliographic Information
食品法入門 : 食の安全とその法体系
農林統計出版, 2018.6
- Other Title
-
Introduction to food product law : food safety and its legislative system
食品法入門 : 食の安全とその法体系
- Title Transcription
-
ショクヒン ホウ ニュウモン : ショク ノ アンゼン ト ソノ ホウ タイケイ
Available at / 105 libraries
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
498.54:Ka225011084125
-
Agriculture, Forestry and Fisheries Research Information Technology Center (AFFRIT)
498.54||Kaj||028539310000623255
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 第1章 食料消費の変化と食品安全問題
- 第2章 国境を越える食品安全問題
- 第3章 食品安全行政とリスクアナリシス
- 第4章 食中毒と食品衛生法
- 第5章 食品輸入手続と検疫体制
- 第6章 化学物質と食品
- 第7章 家畜飼養と食品安全
- 第8章 科学技術と農業・食品分野
- 第9章 食品情報と企業社会責任
- 第10章 食料不安と消費行動
by "BOOK database"