料理を変えるつけ合わせバリエーション

Bibliographic Information

料理を変えるつけ合わせバリエーション

音羽和紀著

柴田書店, 2014.12

Title Transcription

リョウリ オ カエル ツケアワセ バリエーション

Available at  / 6 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 素材別つけ合わせ(じゃがいも;玉ねぎ;いんげん ほか)
  • 便利なつけ合わせ(マッシュ・ピューレ;野菜グラタン;つけ合わせにもなるソース)
  • 盛りつけレッスン(牛肉;ハンバーグ;豚肉 ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB26476335
  • ISBN
    • 9784388062010
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    135p
  • Size
    24cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top