FOOD and THOUGHT

Author(s)

    • 長谷川, 稔 ハセガワ, ミノル

Bibliographic Information

FOOD and THOUGHT

長谷川稔著

冬至書房, 2018.6

Available at  / 5 libraries

Note

本文は日本語

Description and Table of Contents

Description

北海道から東京へ—。独学の料理人・長谷川稔の思考。「食材の命を絶つ瞬間から料理が始まる」。最高の食材を届けてくれる最高の生産者に思いを馳せ、全ての力を一皿に注ぐ。

Table of Contents

  • 1 思考(金目鯛と五味;ジビーフとだし;真鯛と水 ほか)
  • 2 対話(真鯛—愛媛県 藤本純一;蝦夷鹿—北海道 松野穣;オーガニック野菜—北海道 ソガイハルミツ ほか)
  • 3 創造(HISTORY;NO RULE;VISION ほか)

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Details

  • NCID
    BB26486088
  • ISBN
    • 9784885821967
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    111p
  • Size
    27cm
  • Classification
  • Subject Headings
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