パフェ : フルーツカットのテクニック、デザインと盛りつけのメソッド

Bibliographic Information

パフェ : フルーツカットのテクニック、デザインと盛りつけのメソッド

柴田書店編

柴田書店, 2018.7

Other Title

Parfait

Title Transcription

パフェ : フルーツ カット ノ テクニック、デザイン ト モリツケ ノ メソッド

Description and Table of Contents

Description

16店、パフェ75品。

Table of Contents

  • 1 みんな大好き定番フルーツのパフェ(モモ;イチゴ;マンゴー ほか)
  • 2 ちょっとめずらしいパフェ(カキ;柑橘;トマト ほか)
  • 3 チョコレート、お茶、コーヒーのパフェ(チョコレート;抹茶;コーヒー ほか)

by "BOOK database"

Details
  • NCID
    BB26708215
  • ISBN
    • 9784388062836
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    248p
  • Size
    27cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top