パフェ : フルーツカットのテクニック、デザインと盛りつけのメソッド
Author(s)
Bibliographic Information
パフェ : フルーツカットのテクニック、デザインと盛りつけのメソッド
柴田書店, 2018.7
- Other Title
-
Parfait
- Title Transcription
-
パフェ : フルーツ カット ノ テクニック、デザイン ト モリツケ ノ メソッド
Available at / 27 libraries
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Description and Table of Contents
Description
16店、パフェ75品。
Table of Contents
- 1 みんな大好き定番フルーツのパフェ(モモ;イチゴ;マンゴー ほか)
- 2 ちょっとめずらしいパフェ(カキ;柑橘;トマト ほか)
- 3 チョコレート、お茶、コーヒーのパフェ(チョコレート;抹茶;コーヒー ほか)
by "BOOK database"