大豆の科学
Author(s)
Bibliographic Information
大豆の科学
(B&Tブックス, . おもしろサイエンス||オモシロ サイエンス)
日刊工業新聞社, 2018.7
- Title Transcription
-
ダイズ ノ カガク
Available at / 88 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
619.6||I91110076478
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
619.6:I915011137113
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
監修: 塚本知玄
参考文献: p151
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 第1章 大豆っていったいどんなもの?
- 第2章 大豆と栄養素のすばらしき関係
- 第3章 ちょっと驚く大豆の食品としての機能性
- 第4章 大豆を発酵させれば日本伝統の食品になる
- 第5章 大豆を加熱する、搾る、添加物を使って加工する
- 第6章 これからの大豆食品
by "BOOK database"